University of Valencia logo Logo Valencia City Chair Logo del portal

Grup de persones reunides
XI edició dels premis als millors plans de viabilitat empresarial
Online

La Càtedra d'Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria: d'estudiant a empresari, Grup DACSA -UV convoca la XI edició dels seus premis d'emprenedoria

 

S'ha publicat la Resolució de 12 de desembre de 2023, del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es convoca la 11a edició dels premis als millors plans de viabilitat empresarial que puguen cristal·litzar en futurs negocis, organitzats per la Càtedra d'Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria: d'Estudiant a Empresari, Grup DACSA - UV.

L'objecte d'aquest concurs consisteix a premiar els millors plans de viabilitat empresarial realitzats per joves estudiants o persones titulades en estudis oficials de qualsevol de les Facultats i Escoles dels tres Campus (Blasco lbáñez, Burjassot i Tarongers) de la Universitat de València. La finalitat d'aquest premi és fomentar l'activitat emprenedora a la Universitat de València.

Els plans seran valorats per una Comissió composta per persones de reconegut prestigi en el món empresarial. Aquesta Comissió Mixta valorarà les propostes a partir de la seua adequació a criteris com la idea de negoci i caràcters de l'emprenedor, la viabilitat general del projecte, el desenvolupament del pla de negoci (desglossat en Pla estratègic, Pla Comercial i de Màrqueting, Pla d'organització i RR.HH., Pla economicofinancer i Aspectes jurídic-legals), la responsabilitat social corporativa, sostenibilitat i impacte sobre l'entorn i, finalment, la vinculació de la idea de negoci amb la imatge del Grup DACSA.

Aquesta edició té previst atorgar un primer premi de 1.000 euros, un segon premi de 750 euros, un tercer premi de 500 euros i un quart premi de 250 euros.

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert, des de la seua publicación al DOGV fins al dia 22 de març de 2024.

 

Date From 20 january 2024 to 22 march 2024. 24h. Every day.

 
 
Connection link https://go.uv.es/Mcoa6BM
 
Organized by

Càtedra d'Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria: d'estudiant a empresari, Grup DACSA -UV .

https://www.uv.es/catdacsa/

 

Contact uvcatedres@uv.es

 
More information