Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Classe de cuina

Planificació Pla d'Estudis

Curs 2018-19

 

 

MÒDUL 1 GENÈRIC (16 crèdits)

Bloc Contingut Període Crèdits 
1.1 Història i evolució del sistema educatiu espanyol 26/11/2018 - 02/12/2018 2
1.2 Tutoria i Orientació 26/11/2018 - 02/12/2018 2
1.3 Comunicació 10/12/2018 - 16/12/2018 1
1.4 Desenvolupament de l’alumnat 03/12/2018 - 23/12/2018 3
1.5 Atenció a la diversitat i respecte a les diferències 07/01/2019 - 03/02/2019 4
1.6 Família, societat i educació 11/02/2019 - 17/02/2019 2
1.7 Desenvolupament sostenible. Objectius 2030
01/04/2019 - 07/04/2019
2

 

MÒDUL 2 ESPECÍFIC (20 crèdits)

Bloc Contingut Període Crèdits 
2.1 Innovació i iniciació a la investigació educativa 18/02/2018 - 10/03/2019 3
2.2 Aprenentatge i ensenyament a la Formació Professional 07/01/2019 - 10/02/2019 6
2.3 Orientació professional.  Accés al món laboral 25/02/2019 - 24/03/2019 5
2.4 Ferramentes TIC 25/03/2019 - 31/03/2019 2
2.5 Formació al llarg de la vida 25/03/2019 - 18/04/2019 4

 

MÒDUL 3 ESPECÍFIC (2 crèdits)

Bloc Contingut Període Crèdits 
3

Formació específica de l’especialitat:

  • Cuina i Pastisseria
  • Estètica
  • Fabricació i Instal·lació de Fusteria i Moble
  • Manteniment de Vehicles
  • Mecanització i Manteniment de Màquines
  • Patronatge i Confecció
  • Perruqueria
  • Producció en Arts Gràfiques
  • Serveis de Restauració
  • Soldadura
11/02/2019 - 17/02/2019 2

MÒDUL 4 PRÀCTICUM (20 crèdits)

El Pràcticum començarà el 14 de gener i finalitzarà el 5 d'abril. Es realitzarà en col·laboració amb les institucions educatives que impartisquen els ensenyaments corresponents establerts per les administracions educatives. La coordinació del curs comunicarà als participants el centre educatiu on realitzaran aquest mòdul, així com el tutor assignat, amb suficient antel·lació i mitjançant el correu electrònic que el participant haja indicat en el moment de la matrícula, i la publicació a l'aula virtual del curs.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies