Logo de la Universitat de València Logo Mètodes Alternatius per Determinar Efectes Tòxics i Avaluació del Risc de Contaminants i Mescles (RiskTox) Logo del portal

Membres del grup RiskTox participen en “Ftalks The Food Changemakers Summit 2025”

  • 18 de juny de 2025
D'esquerra a dreta: Dra H. berrada, Dr. Y. Rodríguez, Dra. M.J. Ruiz, Dra. J. Tolosa, Dra. M. Taroncher, Dra. C. Fuentes i Dra. V. Zingales

Membres del grup RiskTox participen el 18 de juny a Valencia en “Ftalks The Food Changemakers Summit 2025”

En el marc del Dia Mundial de la Gastronomia Sostenible (18 de juny), s'ha realitzat el congrés Ftalks 2025 a València. L'esdeveniment, que ha tingut com a lema "Tech for Food", va centrar les seues conferències en la innovació tecnològica. Ha sigut una reunió on s'ha creat un vincle entre el passat i el futur, entre individus, territoris i solucions que tenen un efecte tangible, des de la biotecnologia fins a la intel·ligència artificial. Ftalks2025 s'aferma com la trobada ineludible per a aquells que encapçalen la transformació del sector i busquen replantejar-se el futur amb alternatives innovadores que siga més justes, saludables i regeneratives.

Imatges: