.png)
El grup RiskTox va organitzar junt a la Secció de Seguretat Alimentària de l’AETOX la X Jornada de Seguretat Alimentària en la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació de la Universitat de València el dimarts 13 de Març.
En les jornades la Dra. Marta Messies, científica titular de l'Institut de Ciència i Tecnologia d'Aliments i Nutrició (ICTAN-CSIC), va impartir la conferencia “Acrilamida en aliments processats: riscos, regulació i estratègies de mitigació en la seguretat alimentària”.
La jornada també va comptar amb una interessant sessió de presentacions orals i cartels en la qual van participar professors de diferents universitats (Universitat d'Alcalá, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona i Universitat de València) i institucions (IATA/CSIC), estudiants de màsters i doctorat. La jornada va ser una excel·lent oportunitat on es va generar diàleg enriquidor i reflexions sobre els reptes i solucions en la seguretat alimentària.
Imatges: