University of Valencia logo Logo Family Business Chair Logo del portal

Ajudes Fora de classe
Obert el termini de les ajudes ‘Fora de classe’ per a estudiants

Fins al 8 de març està obert el termini per presentar propostes d’activitats socioculturals a les ajudes Fora de classe, dirigides a l’estudiantat de la Universitat de València. Per a organitzar una xarrada o unes jornades, editar una revista, fer una exposició o un audiovisual o posar en marxa un programa de sensibilització al voltant de qualsevol tema d’interés per a l’estudiantat universitari, entre d’altres possibilitats, i que tinguen lloc de l’1 d’abril al 31 d’octubre de 2023.

Els projectes que es presenten poden obtenir fins a 2.500 euros cadascun, depenent de la puntuació que els atorgue la comissió d’avaluació de les ajudes segons el compliment dels criteris fixats en les bases reguladores de la convocatòria. Per això, és important presentar adequadament la sol·licitud de l’ajuda i el projecte.

Cal recalcar que en qualsevol moment de la definició de la proposta d’activitat sociocultural (des de la sol·licitud de l’ajuda, la confecció del pressupost fins a la difusió de l’activitat, etc.), el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) està disponible per assessorar i atendre les consultes de l’estudiantat interessat.

 

Date From 22 february 2023 to 8 march 2023. 24h. Every day.

 
 
Place

Universitat de València

 
Organized by

Servei d'informació i dinamització - Sedi.

https://www.uv.es/sedi

 

Contact foradeclasse@uves

 
More information