University of Valencia logo Logo del portal

 • Docencia

List of publications

Search result58 results

 • Representative picture of the publication

  Internacionalització de l'Empresa Familiar: més enllà de les exportacions.

  Cátedra de la Empresa Familiar

  (2019). Recurs electrònic

  Dimarts passat 16 d'abril, va tenir lloc un nou desdejuni de la Càtedra d'empresa Familiar de la Universitat de València amb el títol: “Internacionalització de l'Empresa Familiar: més enllà de les exportacions”. Durant l'esdeveniment, els empresaris Estefanía Ferrer (Responsable de l'Àrea Jurídica i RSC de Válvulas Arco, S.L.) i Miguel Ruíz (President i CEO de Muelles y Ballestas Hispano-Alemanas) van traslladar als assistents la seua experiència en la implantació en l'exterior mitjançant la constitució de filials productives i comercials. També es van comentar aspectes interessants sobre la selecció del país en funció del seu ajust als objectius estratègics de l'empresa, així com la...

  Dimarts passat 16 d'abril, va tenir lloc un nou desdejuni de la Càtedra d'empresa Familiar de la Universitat de València amb el títol: “Internacionalització de l'Empresa Familiar: més enllà de les exportacions”. Durant l'esdeveniment, els empresaris Estefanía Ferrer (Responsable de l'Àrea Jurídica i RSC de Válvulas Arco, S.L.) i Miguel Ruíz (President i CEO de Muelles y Ballestas Hispano-Alemanas) van traslladar als assistents la seua experiència en la implantació en l'exterior mitjançant la constitució de filials productives i comercials. També es van comentar aspectes interessants sobre la selecció del país en funció del seu ajust als objectius estratègics de l'empresa, així com la importància de destriar quan convé entrar mitjançant l'ús d'aliances i quan fer-ho només mitjançant inversió pròpia. Si no es troba al soci adequat per la seua complementarietat estratègica i el seu bon ajust de valors, confiança i possibilitats de control, convé cercar suport expert i desenvolupar una iniciativa pròpia.

  Read moreHide
 • Representative picture of the publication

  ¿Qué es el observatorio de estrategia y competitividad? .

  El Mundo

  (2019). Recurs electrònic

 • Representative picture of the publication

  Informe 02/19: ESTRUCTURA DE PROPIEDAD Y SISTEMAS DE GOBIERNO DE LAS EMPRESAS VALENCIANAS: CARACTERIZACIÓN Y RELACIÓN CON LA COMPETITIVIDAD.

  Alejandro Escribá (Ivie y Universitat de València), Carlos Albert (Ivie y Universitat de València) y Rodrigo Aragón (Ivie)

  (2019). Recurs electrònic

 • Representative picture of the publication

  Clave 02/19: El uso de consejo de administración en las empresas familiares valencianas más competitivas es 14,5 puntos más alto que en las de menor competitividad..

  Bankia & Ivie

  (2019). Recurs electrònic

 • Representative picture of the publication

  Dossier de prensa del Desayuno sobre ''El Consejo de Familia'' .

  Cátedra de Empresa Familiar

  (2019). Recurs electrònic

  El pasado jueves 14 de febrero, tuvo lugar un nuevo desayuno de la Cátedra de Empresa Familiar de la Universitat de València con el título: “El Consejo de Familia: Un foro para la comunicación entre los miembros de la familia empresaria.” Durante el evento, los empresarios Pablo Serratosa (Presidente de Grupo Zriser) y Teresa Puchades (Presidenta de Avanza Urbana) trasladaron a los asistentes su experiencia en la puesta en marcha del consejo de familia en sus respectivos grupos familiares, y las ventajas que aporta la formalización de uno, por su contribución a la mejora de las probabilidades de perdurabilidad de las empresas familiares .

 • Representative picture of the publication

  Foro de Empleo y Emprendimiento 20 de Febrero "Talento y Empresa Familiar" Información Estudiantes.

  Cátedra de la Empresa Familiar

  (2019). Recurs electrònic

 • Representative picture of the publication

  Desdejuni-Tertúlia CEFUV-2019 El Consell de Família: Un fòrum per a la comunicació entre els membres de la família empresària. .

  Cátedra de la Empresa Familiar

  (2019). Recurs electrònic

  Dijous passat 14 de febrer, va tenir lloc un nou desdejuni de la Càtedra d'empresa Familiar de la Universitat de València, amb el títol: “El Consell de Família: Un fòrum per a la comunicació entre els membres de la família empresària”. Durant l'esdeveniment, els empresaris Teresa Puchades (Presidenta d'Avanza Urbana) i Pablo Serratosa (President de Grup Zriser) van traslladar als assistents la seua experiència en l'engegada del consell de família en els seus respectius grups familiars, i els avantatges que aporta la formalització d'un, per la seua contribució a la millora de la probabilitat de perdurabilitat de les empreses familiars. Els ponents van destacar que cada família ha d'adaptar...

  Dijous passat 14 de febrer, va tenir lloc un nou desdejuni de la Càtedra d'empresa Familiar de la Universitat de València, amb el títol: “El Consell de Família: Un fòrum per a la comunicació entre els membres de la família empresària”. Durant l'esdeveniment, els empresaris Teresa Puchades (Presidenta d'Avanza Urbana) i Pablo Serratosa (President de Grup Zriser) van traslladar als assistents la seua experiència en l'engegada del consell de família en els seus respectius grups familiars, i els avantatges que aporta la formalització d'un, per la seua contribució a la millora de la probabilitat de perdurabilitat de les empreses familiars. Els ponents van destacar que cada família ha d'adaptar la composició i funcionament del consell a les seues circumstàncies particulars. No obstant açò, els dos van coincidir que la formació d'un consell de família suposa una oportunitat excel·lent per a crear un vincle de la família amb el projecte empresarial, i a més, com més prompte millor es comence a treballar en aquest àmbit, millors serien els seus resultats, ja que la transmissió de valors i la creació de lleres de comunicació són elements clau per al seu funcionament posterior.

  Read moreHide
 • Representative picture of the publication

  Programa del curso de Empresa Familiar y Desarrollo Profesional (11ª edición)..

  Cátedra de Empresa Familiar

  (2019). Recurs electrònic

 • Representative picture of the publication

  Nota de investigación 01/2018: El tamaño de la empresa, fuente de competitividad..

  Joaquín Juste Méndez y Alejandro Escribà-Esteve.

  (2019). Recurs electrònic

  Mediante esta nota de investigación, basada en el informe sobre "caminos para mejorar la competitividad de las empresas valencianas" de la Asociación Valenciana de Empresarios (AVE), pretendemos demostrar la importancia que tiene el tamaño de las empresas para la competitividad y la productividad de esta.

 • Representative picture of the publication

  Ejemplo de informe personalizado.

  Bankia e Ivie.

  (2018). Recurs electrònic

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy