University of Valencia logo Logo Chair for Feminist Economics Logo del portal

Arranca la 2ª edició de l'Escola d'Estiu d'Economia Sostenible

  • June 15th, 2023
Cartell

L'Economia Sostenible tornarà a protagonitzar unes jornades amb el propòsit de posar en el centre la sostenibilitat de la vida a través de les aportacions del bé comú i el feminisme.

La Càtedra d'Economia Feminista i la Càtedra d'Economia del Bé Comú de la Universitat de València juntament amb la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana organitzen aquesta II Escola d'Estiu d'Economia Sostenible del 26 al 28 de juny al Jardí Botànic de la Universitat de València.

La II Escola d’Estiu es compon de tres jornades. La primera d'elles, el dilluns 26 de juny, versarà entorn dels Diàlegs sobre la sostenibilitat de la vida amb aportacions, experiències i reflexions. Posteriorment, el dimarts 27 de juny, comptarem amb tres taules redones compostes per diverses ponències que tindran per objectiu donar resposta a com aplicar una economia sostenible en Pimes i micropimes, analitzant els principals aprovisionaments del teixit empresarial. Finalment, el dimecres 28 de juny, serà el torn de l'Economia Feminista de la mà de dues taules i una ponència de clausura. Aquestes tindran com a fi posar en relleu les lluites de les treballadores de la llar i de les cures juntament amb una visió del territori i l'educació des de la mirada de la sostenibilitat de la vida, concloent amb reflexions crítiques des de Abya Yala a partir de la pràctica radical del Bon Viure. 

Aquesta 2ª Escola d'Estiu d'Economia Sostenible pretén oferir espais d'aprenentatge i debat per a configurar el concepte de sostenibilitat, atenint a la democràcia, la justícia econòmica i social, la transformació ecològica i les propostes realitzades des de l'economia del bé comú i l'economia feminista. En aquest marc es desenvolupen temàtiques com la sostenibilitat aplicada a pimes, finances i assegurances, la cadena de valor responsable, lluites de les treballadores de la llar i les cures, territori, educació i ecofeminiseo, entre altres, que afecten el sistema productiu i a la realitat social valenciana, en clau de canvi de model i de satisfacció de les necessitats humanes vinculades a l'Agenda 2030. 

Inscripcions: https://ir.uv.es/k8sqw7A

Programa: http://www.uv.es/uvsostenible/EscolaII.pdf