Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

15 mirades sobre la UEG

La Universitat d’Estiu de Gandia fa 40 anys. 40 anys de vivències i experiències. 40 anys de generació de coneixements, de generació de cultura.

La UEG ha estat sempre un aparador cultural. Al llarg d’aquestes 4 dècades la programació s’ha omplit de nous artistes de la comarca en un intent d’esdevenir un mostrador del talent local i comarcal. I amb aquesta idea naix l'exposició '15 mirades sobre la UEG' on la Universitat de València i l’Ajuntament de Gandia, gràcies a la borsa d’artistes locals, han comptat amb nous talents de la nostra ciutat per tal de  donar a conèixer el seu art.

En aquesta mostra, que es podrà visitar a la sala Tossal de la ciutat fins el 31 d'agost, han participat 15 artistes gandians que mostren la seua visió personal sobre la Universitat d’Estiu de Gandia i el que han estat aquestos 40 anys plens de coneixement, educació, aprenentatge, art i ciència. En concret, els artistes participants han estat: Sergio Terrones, Margarida Riggio, Gràcia Martí, Alba Domenech, María González, David Marques

Isabel Lluch, Raquel Pellicer, Isis Castelló, Candela Bohigues, Ana Sentieri

Marta Little Mars, Isabel Couchoud, Alberto Nieto i José Ramón Borrás.

Amb aquesta exposició la UEG mostra el seu compromís per fer de Gandia el referent cultural que sempre ha estat,  donant suport al present i al futur dels artistes de la nostra ciutat.

 

Període de l'esdevenimentDe 6 de juliol de 2023 a 31 d’agost de 2023. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres d' 11:00 a 20:00.

 
 
Lloc de realització

Centre Internacional de Gandia

 
Organitza

Centre Internacional de Gandia de la UV

Regidoria de Cultura. Ajuntament de Gandia.

https://www.uv.es/uvgandia

 

Contacta uvgandia@uv.es