Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Grup de persones de festa
AlumniUV: Noves festes per descobrir a la Comunitat Valenciana
Presencial

Alumni Comparteix és un projecte en el qual els antics alumnes ofereixen activitats a la resta generant sinergies i intercanvis d'aprenentatges.

 

Adreçat a AlumniUV Premium / AlumniUV Basic / Públic en general

Inscripció: https://go.uv.es/zO8qCCn

Si t'estimes les festes i tradicions valencianes, no pots deixar d'acudir a la xarrada que oferirà Enrique Collado el dimecres 22 de maig. Un veritable corremons que s'ha apropat a cada racó de la nostra terra per descobrir les seues festes i donar-les a conéixer per tot arreu. Per a aquesta ocasió ha escollit deu festes molt poc conegudes i que des del seu punt de vista mereixen una dedicació especial. Al llarg de la xarrada ens anirà desgranant des de les festes a Zorita del Maestrat de la Mare de Déu de la Balma, el Cant de la Sibil·la d'Ontinyent, la Nit de Fatxos d'Onil, fins als Escacs vivents de Xàbia o les Carasses de Petrer. 

Altres pobles com Villena, Beneixama, Monover i Benilloba també ens acompanyaran. Unes festes amb valors, peculiaritats i història que les fan úniques.


Enrique Collado Belda es dedica al periodisme cultural i festiu des de 1987 i actualment dirigeix el projecte audiovisual 'Som Patrimoni', dedicat a la difusió de les Festes, Cultura i Tradicions de la Comunitat Valenciana. És Doctor en Farmàcia per la Universitat de València i Doctor en Comunicació per la Universitat CEU Cardenal Herrera.

 

Data 22 de maig de 2024 de 18:00 a 19:30. Dimecres.

 
 
Lloc de realització

Saló de Graus (Facultat de Psicologia)

Blasco Ibañez 21

Valencia (46010)

 
Organitza
 

Contacta alumniuv@uv.es

 
Més informació
 
Tiquets

Preu: Gratuït / Gratuito€

Data eixida: 06/05/2024

Comprar entrades