Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Detall del cartell del congrés. Ones de mar.
Congrés CIGME2024: horitzonts pedagògics per la igualtat i la justícia social
Presencial

Inscripcions de l'1 de maig fins l'1 d'octubre 2024.

 

La Càtedra UNESCO-UV "Educació Global al Mediterrani: Estudis per a la Pau, la Interculturalitat i la Sostenibilitat" organitza aquest congrés que tindrà lloc a València (Edifici de La Nau) del 23 al 25 d'octubre de 2024. Assistiran diferents personalitats com Federico Mayor Zaragoza, Adela Cortina Orts, Jesús Conill Sancho, Gonzalo Jover Olmeda o Karen Pashby. També hi haurà tallers, taules rodones i lectura de comunicacions.

 

  • Call for papers obert fins al 23  de juny de 2024. Consulta les línies temàtiques en la web de l'esdeveniment.
  • Inscripcions obertes fins a l'1 d'octubre de 2024. Consulta les diferents tarifes d'entrada segons el teu perfil (professional, recerca, estudiant, professorat CEFIRE*, persones desocupades, personal UV).

 

II Congrés Internacional d'educació global en el mediterrani: horitzons pedagògics per a la igualtat i la justícia social (CIEGME 2024)

En el nostre món globalitzat sembla ser que el valor fonamental és el de la llibertat. El leitmotiv de la nostra trobada és reflexionar en comú per a anar creant i forjant un nou horitzó universalista i igualitari a l'altura del nostre temps, repensar una vegada i una altra el significat i els límits de la igualtat, endinsar-nos en el valor de la solidaritat i la justícia social com a assoliments ètics de la humanitat als quals de cap manera cal renunciar... I tot amb la mirada posada en l'educació global que, des del Mediterrani, es dirigeix al planeta i els seus problemes, obrint rutes d'acció i motius per a l'esperança desitjable i raonable.

 

Cartell

 
Període de l'esdeveniment:

Data De 9 de maig de 2024 a 1 d’octubre de 2024. 24h. Tots els dies.

 

Data De 23 d’octubre de 2024 a 25 d’octubre de 2024. 24h. Dimecres, dijous i divendres.

 
 
 
Lloc de realització

Edifici La Nau

C/ de la Universitat, 2

Valencia (46003)

 
Organitza

Càtedra UNESCO-UV Educació Global al Mediterrani: Estudis per a la Pau, la Interculturalitat i la Sostenibilitat. Participen: Università degli Studi di Messina (UNIME), UNESCO, UV, Fundación Etnor..

https://www.uv.es/global-education

 

Contacta gbchair@uv.es

 
Més informació