Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Wifi gratuït UV Eduroam

Wifi gratuït en més de 54 països

 

Tots els membres del col·lectiu Alumni poden tenir un compte de correu actiu dins de la xarxa Eduroam de la Universitat de València. El programa Eduroam es el servei mundial de mobilitat segura desenvolupat per a la comunitat acadèmica i d´investigació. Hi ha més de 54 països afiliats a aquest programa, pel que en qualsevol espai acadèmic que pertanya al sistema et podràs connectar sense canviar usuari i contrasenya.

Els comptes amb terminació @alumni.uv.es o @uv.es es mantindran amb la mateixa contrasenya que tenien. Els Alumni que no tinguen compte en la UV, se´ls activarà un amb la terminació @ext.uv.es.

Com comunicar amb mi (un nou servei de la UV)

 

Si saps el teu usuari i contrasenya, pots accedir des del teu entorn d'usuari de la UV i dins de "Els meus comptes" escull l´apartat "Com comunicar amb mi". Alli pots indicar un correu electrònic de fora de la UV i un telèfon mòbil per a que la UV et faça arribar una nova contrasenya en cas d´oblit o pèrdua.

Si no has fet l´acció anterior i no recordes la contrasenya has de possar-te en contacte amb l´oficina Alumni, 96 353 10 70.

 

Configuració VPN

La connexió VPN permet als Alumni accedir als recursos electrònics de la UV, a excepció de la base de dades SABI.

T'ajudem amb la VPN. Entra en l'enllaç http://go.uv.es/MmTn4s2