Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Coneix La Petxina i la Presó model de València de la mà del col·lectiu AlumniUV

  • 7 de gener de 2020
La Petxina de València

El dissabte 18 de gener, el col·lectiu AlumniUV farà una visita al complex de La Petxina i a la Presó model de València. Una visita que inclou el guia, especialista en història de l'art Toni Rodrigo i l'esmorzar. La inscripció comença el 7 de gener i s'ha de telefonar directament a Fil-per-Randa. També pots fer la reserva des de la seua web.

L’arquitectura del ferro. Patrimoni industrial rehabilitat. Inaugurat en 1902, l’escorxador de la Petxina és una sèrie d’edificis representatius de l’arquitectura industrial valenciana. L’estil obeeix al racionalisme arquitectònic amb certes ināuències modernistes. Va estar funcionant com a tal fins a 1969. Després de 34 anys sense activitat, el 8 de maig de 2003 es converteix en un centre d’oci i cultura.
 

Concentració a les 10.00h., en el Centre Esportiu La Petxina (Passeig de la Petxina, 42). Visita a les instal·lacions que conté: poliesportiu, balneari, Institut de Medicina Esportiva, rocòdrom, pistes cobertes d’atletisme, gimnàs, piscina, sala d’actes, jardí i biblioteca. Tot seguit, visita a la presó model de València.

El preu de la passejada es de 15 € i inclou el guia i l'esmorzar. Recorda portar sempre el teu carnet d'Alumni. En totes les passejades i excursions, els tiquets d’entrada si s’han de pagar, no estaran inclosos.

Descarrega totes les Activitats de Gener.