Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

La novel·la ‘Purga’, d’Oksanen, reuneix més d’una quinzena de lectors en el Club de Lectura d’Amics i Antics Alumnes

  • 8 d’octubre de 2013
Club de lectura

El Club de Lectura d’Amics i Antics Alumnes s’ha inaugurat dimarts, 1 d’octubre, amb un èxit rotund de seguidors, tots ells socis i sòcies del col·lectiu de la Universitat de València. Més d’una quinzena de lectors s’han reunit per a debatre entorn dels temes que proposa Sofi Oksanen en la seua novel·la ‘Purga’.

És el primer Club de Lectura que organitza Amics gràcies al treball d’un dels seus socis, José Manuel Aura, i la col·laboració de Cristina Delgado, coordinadora del grup i directora de la Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’, lloc d’encontre del Club.

D’aquesta trobada s’ha fet ressò InfoUniversitat, el periòdic digital de la Universitat de València, on podeu llegir el següent reportatge: ‘Ser dona i sobreviure a l’Estònia del segle XX’

Les reunions se succeiran el primer dimarts de cada mes, a les 18 hores, a la mateixa biblioteca del Palau de l’Exposició, al carrer Galícia 1, de València. La inscripció és gratuïta i l’únic requisit és ser soci o sòcia d’Amics i Antics Alumnes.

El pròxim 5 de novembre, el Club farà una segona reunió per a posar en comú i analitzar la novel·la ‘La cena’, de Herman Koch, un bestseller àcid i provocador, declarat Llibre de l’Any 2009, que ha venut més de 340.000 exemplars.