Fundació GeneralUniversitat de ValènciaÀrea d'Activitats Musicals Logo del portal

La Colla de Dolçaines i Percussió de la Universitat de València reprén el curs 2023-2024 en febrer

  • Fundació General UV
  • 13 de febrer de 2024
Música tocant la dolçaina

Aquesta agrupació de música tradicional de la Universitat de València reprén la seua activitat en el segon quadrimestre amb l’obertura de la inscripció per a formar-ne part.

La Colla de Dolçaines i Percussió UV torna a la seua activitat a la Sala Sanchis Guarner de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació el pròxim 15 de febrer fins al 23 de maig.

Les persones interessades a formar part de la formació universitària, poden realitzar la seua inscripció sense necessitat de realitzar prova de nivell després de la creació aquest curs d’un nou grup d’iniciació, adreçat a estudiantat amb un coneixement bàsic de lectura musical, que vulga començar a tocar amb instruments de música tradicional.

Per la seua part, el grup ‘colla’, formació principal, s’adreça a estudiantat amb coneixements previs d’interpretació amb dolçaina i/o percussió tradicional.  Els assaigs d’ambdós grups seran tots els dijous, de 18 a 19 hores i de 19 a 21 hores, respectivament.

Les candidates i candidates hauran de ser alumnes de la Universitat de València amb una edat màxima de 28 anys, coneixements previs d’interpretació amb dolçaina i/o percussió tradicional, en el cas del grup ‘colla’ i amb formació bàsica en lectura musical per al nivell d’iniciació. Per a completar la inscripció s’haurà d’omplir el formulari en línia, disponible al web de la Colla.

El període d’inscripció estarà obert tot el curs fins que s’ocupen totes les places. Així doncs, es rebran sol·licituds de preinscripció al llarg de tot el quadrimestre, sempre que hi haja places disponibles.

Sota la direcció de Juan Ramon Martí i Chulià, la Colla va nàixer el 2016 amb l’objectiu de ser una agrupació estable, representativa i innovadora en el camp de la música tradicional, sempre des d’un vessant formatiu.