Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

Màster de Formació Permanent Avançat en Pròtesi Dental 28ª Edició

  • 6 de maig de 2024
Image de la noticia

La Clínica Odontològica de la Universitat de València presenta la 28a edició del Màster de Formació Permanent Avançat en Pròtesi Dental.

Aquest programa acadèmic oferix una oportunitat única per a odontòlegs/as i estomatòlegs/as que desitgen ampliar i modernitzar els seus coneixements en pròtesi dental, abastant tant pròtesi fixa com amovible, incloent-hi teràpies amb implants oseointegrats.

Amb un enfocament integral en el tractament del pacient, el màster se centra en diagnòstics precisos i solucions terapèutiques personalitzades. Es posarà especial èmfasi en la pròtesi implantosuportada, periodontal, estètica avançada i l'ús de ceràmiques sense metall. La metodologia combina classes teòriques i seminaris clínics al matí, seguits de pràctiques clíniques amb pacients. Les vesprades es dediquen al muntatge i preparació de casos, així com a classes complementàries d'anglés o estadística.

La data límit per a inscriure's en el màster és el 19 de juliol de 2024. El títol té una duració de poc més de dos anys, abastant des del 13 de setembre de 2024 fins al 17 d'octubre de 2026. S'impartix en la Clínica d'Odontologia de la Universitat de València, situada al carrer Gascó Oliag, 1 i l'horari és de dilluns a divendres de 8:00h a 14:00h i el dimarts i dijous de 15:00h a 18:00h.

No perdes l'oportunitat d'actualitzar les teues habilitats i conéixer les últimes tecnologies en pròtesi dental. Inscriu-te abans del termini límit i converteix-te en un especialista en pròtesi dental amb CliniquesUV!

Informació del curs: clic ací