General FoundationMusical Activities DepartmentUniversity of Valencia Logo del portal

Imatge gràfica del programa dels concerts.
Concerts de Nadal 2022

Les quatre agrupacions de la Universitat de València participen un any més en la programació musical nadalenca que aquest 2022 preveu la celebració de huit concerts, entre ells, el tradicional Concert de Nadal de l’Orquestra Filharmònica UV i el concert extraordinari de l’Orfeó Universitari que clourà al Teatre Principal el 75 aniversari de la seua fundació.

- Dilluns 12. Escola Coral La Nau. Col·legi Major Rector Peset, 19 hores. Direcció: Mònica Perales.

- Dijous 15. Orquestra Filharmònica de la Universitat de València. Teatre Serrano de Gandia, 19 hores. Direcció: Beatriz Fernández Aucejo. Amb la participació del clarinetiste Bernardino Assunçao Sales.

- Dissabte 17. Orfeó Universitari de València. Centre Cultural La Beneficència, 18 hores. Direcció: Francesc Valldecabres.

- Dimarts 20. Orfeó Universitari de València. Teatre Principal de València, 20 hores. Concert extraordinari del 75 aniversari en homenatge a les víctimes de la pandèmia. Direcció: Francesc Valldecabres.

- Dijous 22. Club Coral La Nau Gran. Claustre del Centre Cultural La Nau UV, 13 hores. Direcció: Mònica Perales.

- Divendres 23. Orquestra Filharmònica de la Universitat de València. Sala Charles Darwin del Campus de Burjassot-Paterna, 13 hores. Direcció: Beatriz Fernández Aucejo. Amb la participació del clarinetiste Bernardino Assunçao Sales.

- Divendres 23. Orfeó Universitari de València. Església de Sant Pere Apòstol de Sueca, 20:30 hores. Direcció: Francesc Valldecabres.

- Dimecres 28. Orfeó Universitari de València. Església de Sant Agustí de València, 20:30 hores. Direcció: Francesc Valldecabres.

 

Date From 12 december 2022 to 28 december 2022. 24h. Every day.

 
 
Place

A diferents espais

 
Organized by

Universitat de València

Vicerectorat de Cultura i Societat

Aula de Música UV

Fundació General de la Universitat de València

Àrea d'Activitats Musicals.

https://www.uv.es/aam

 

Contact pam@uv.es

 
More information