General FoundationMusical Activities DepartmentUniversity of Valencia Logo del portal

Arranca la nova programació de tardor de l’Aula de Música de la Universitat

  • Fundació General UV
  • October 2nd, 2019
Alenza Trio actuarà el dia 27 de novembre en el marc d'una col·laboració amb la Unitat d'Igualtat.
Alenza Trio actuarà el dia 27 de novembre en el marc d'una col·laboració amb la Unitat d'Igualtat.

Un total de 16 concerts conformen la nova programació dels Concerts de Tardor organitzats per l’Aula de Música de la Universitat de València. La primera actuació ha tingut lloc a la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset (pl. Forn de Sant Nicolau 4, València) aquest dimarts, 1 d’octubre, dins del Cicle Joves Intèrprets de l’Institut Valencià de Cultura.

Diferents espais de la Universitat com ara la Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau, l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic i la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset acolliran els concerts, d’entrada lliure. Tots els espectacles començaran a les 19 hores, excepte el del pròxim dia 27 (diumenge), al Botànic, que serà en horari de matí (12 hores), a càrrec del Trio Molbe. 

Els Concerts de Tardor són un cicle de concerts de cambra que, seguint una línia de suport a la música valenciana, amb una presència majoritària d’intèrprets i obres de compositors valencians, pretén promoure la música tant entre el públic universitari com entre tota la societat valenciana. 

El repertori dels concerts programats és molt variat, i es podrà gaudir des de música medieval fins a obres d’estrena. Continuaran els cicles de Música a la Capella, tots els dimecres a La Nau, i de Joves Intèrprets de l’Institut Valencià de Cultura. A més, tornarà l’organització d’un dels concerts en col·laboració amb la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València: serà dimecres 27 de novembre, a la Capella de la Sapiència, a càrrec d’Alenza Trio, format únicament per dones.

D’altra banda, destaca en la programació d’enguany l’actuació del Grup de Percussió de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat el dia 3 de desembre (dimarts) a l’Auditori Joan Plaça, al Jardí.

Links: