General FoundationMusical Activities DepartmentUniversity of Valencia Logo del portal

Curs aprendre cantant

  • September 20th, 2014
Image de la noticia

 

CURS APRENDRE CANTANT

3 crèdits de lliure opció

 

- Professora: Dàmaris Gelabert

- Durada: 30 hores

- Dates: del 20 al 24 setembre de 2004

- Horari: de 10 a 14 hores i de 15 a 17 hores

- Lloc: Aula de Música de l’Escola Universitària de Magisteri Ausiàs Marc (c/ d’Alcalde Reig, 8. 46006 València)

- Nombre d’alumnes: mínim 15 / màxim 30

- Requisits: adreçat preferentment a estudiants universitaris en general, així com a mestres i professorat de música, psicomotricistes i musicoterapeutes. Altres grups d’interès: no és imprescindible saber música, per la qual cosa pot ser útil per a educadors, animadors, educació infantil....

El curs és de caràcter pràctic, per la qual cosa és important una actitud participativa de l’alumnat.

Cal portar roba còmoda per al moviment.

 

Programa del curs:

 

Objectius:

 

·        Aprendre recursos per utilitzar la cançó com a eina important per al desenvolupament de la comunicació, del llenguatge, de la motricitat i en les àrees cognitives i socioemocionals dels xiquets i de les xiquetes.

·        Donar a conèixer les possibilitats de la cançó en l’àmbit de la musicoteràpia educativa.

·        Analitzar els recursos musicals i les estratègies escaients per a la composició i l’ensenyament de cançons i la seua avaluació.

·        Crear i compondre cançons i jocs musicals amb objectius educatius i terapèutics.

 

Continguts:

 

·  Repertori inclòs en els seus treballs discogràfics: Tot sona, cançons per aprendre 0-2, cançons per aprendre 3-6, cançons per aprendre 7-9, cançons de bressol personalitzades.

·  Recursos per la composició de cançons.

·  Creació de tot tipus de recursos educatius al voltant de les cançons mitjançant el treball cooperatiu realitzat al curs de manera activa per tot l’alumnat.

 

Preus de matriculació:

 

Estudiants de la UVEG i membres de l’Associació

d’Amics i Antics Alumnes de la UVEG: 60 €

 

Públic en general : 72 €

 

______________________________________________________________________________________________

 

 

DÀMARIS GELABERT

 

És llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació per la Universitat de Barcelona, especialista en Musicoteràpia i graduada amb honors pel Berklee College of Music de Boston (EUA). Durant anys s'ha dedicat a l'ensenyament i la teràpia musical, i ha tingut l'oportunitat de treballar en centres de música i escoles de Catalunya i dels Estats Units. Ha intentat sempre combinar la seua feina en l'àmbit de l'ensenyament i la teràpia musical amb actuacions com a cantant professional i enregistraments, molts relacionats amb els infants. En l'actualitat, combina el seu treball en la direcció de Tot Sona Records (discogràfica especialitzada en la producció de música infantil), amb la composició i amb sessions de musicoteràpia. És professora de musicoteràpia a la Facultat de Psicologia i Ciències de l'Educació Blanquerna i a l'Escola Universitària Gimbernat.