Logo UVGrau en Ciència de DadesEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

La Universitat de València és líder en formació en enginyeria i ciència de dades des de fa més de 70 anys.

Som la primera universitat de la Comunitat Valenciana segons els rànquings internacionals de docència, investigació, internacionalització i transferència. Consulta tots els detalls en l'Observatori de rànquings.

L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria ofereix una formació molt propera, amb un 70% de classes pràctiques en grups de menys de 20 estudiants i una ràtio de 1:8 entre professorat i alumnat.

La nostra formació és fonamentalment pràctica i aplicada, gaudiràs de 5800 m2 de laboratoris docents amb equipament actualitzat i faràs un mínim de 260 hores de pràctiques curriculars en empreses capdavanteres del sector, que podràs ampliar fins a 900 hores anuals.

Les nostres titulades i titulats es troben en una situació de plena ocupació, ja que +90% troba treball abans dels 6 mesos d'haver finalitzat els estudis. Així mateix, comptaràs amb tot el suport per a facilitar la teua inserció laboral i per a ajudar-te en les teues iniciatives d'emprenedoria.

Tenim classes en castellà, valencià i anglès per a potenciar la teua projecció internacional, amb més de cent destinacions arreu del món on pots fer mobilitat d'estudis.

Els nostres graus tenen molta transversalitat entre ells, cosa que permet canviar d'estudis si t'equivoques a l'elecció, consulta tots els graus. Quan acabes el grau, si vols seguir formant-te, també pots fer-ho a la nostra escola amb els nostres màsters oficials.

Podràs completar la teua experiència social amb +1000 m2 d'espais lliures, sala de coworking, instal·lacions esportives i fins a 3 associacions estudiantils on podràs compartir bons moments i col·laborar amb altres per a tirar endavant els projectes que t'apassionen.

 

Som la millor opció, t'esperem!