• .
 • .
 • .
HISTORIA DE LA CIENCIA Y COMUNICACIÓN CIENTÍFICA

MÁSTER INTERUNIVERSITARIO ONLINE

08/06/15

El máster forma a investigadores y expertos en historia de la ciencia y en comunicación científica. Tiene dos especialidades, una académica, que orienta hacia el doctorado y a la investigación, y otra profesional, encaminada al trabajo en museos y revistas científicas.

[Llegir més]

  Lectura tesi doctoral Ricardo M. Olmos de León

  26/11/14

  Institut d'Història de la Medicina i de la Ciència "López Piñero" Saló d'Actes de l'IHMC. Palau de Cerveró. Plaça Cisneros, 4. 46003 València Ricardo M. Olmos de León "Los cuidados de las aves de caza. Estudio de la medicina de las aves a partir de los tratados castellanos de cetrería (siglos XIII-XVI)" Divendres, 29 de gener de 2016 a les 11 h. Director: Carmel Ferragud

  [Llegir més]

   Convocatòria d’eleccions al consell del departament.

   04/11/14

   Convocatòria d'eleccións de representants d'estudiants al Consell del Departament.

   [Llegir més]

    La medicalización del hambre:

    10/06/14

    Economía política de la alimentación en Europa 1918-1950. Durante la primera mitad del siglo XX, el hambre alcanzó relevancia política, social y científica. La ciencia experimental desveló la función de los nutrientes y la exploración clínica delimitó las categorías de la malnutrición.

    [Llegir més]

     Ponent: Andrea Barona-Valladolid, Màster Col·legi d'Europa, Comissió Europea, Brussel·les.

     Seminaris sobre "Propietat Intel·lectual i Accés a Fàrmacs i Productes Biològics"

     12/05/14

     Dia 12 de maig, Facultat de Biologia 12 h. Bioquímica i Biomedicina 16:30 h. Biotecnologia “Las patentes: limites legales de la patentabilidad de células madre y genes humanos” Dia 13 de maig, Aula 9, Facultat de Medicina: “Access to affordable medicines and the economics of innovation”

     [Llegir més]

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies