Logo de la Universitat de ValènciaLogo CSIC Logo del portal

CONCISE

Títol: 'Communication role on perception and beliefs of EU Citizens about Science'.
Coordinació: UVEG.

Grup d'investigació: Biotecnologia i Biologia Sintètica i Genètica Evolutiva

L'objectiu principal és aprendre el paper que exerceix la comunicació de la ciència en l'origen de les creences, percepcions i coneixements relatius a les qüestions científiques. Per aconseguir aquest objectiu, durem a terme cinc consultes ciutadanes a Lisboa (Portugal), València (Espanya), Vicenza (Itàlia), Trnava (Eslovàquia) i Lodz (Polònia), amb la participació d'un total de 500 ciutadans sobre quatre temes científics "candents": vacunes, ús de medicines complementàries i alternatives, canvi climàtic, seguretat alimentària. L'objectiu dels investigadors és aprofundir en la comprensió de la ciència per part del públic i identificar els models actuals de comunicació científica.

Finançament global: 1 198 337,50 €.
Ref. Grant Agreement ID 824537
https://concise-h2020.eu

European Union - Horizon 2020

Data d'inici : de gener / 2018.

Data de finalització: de desembre / 2020.

Investigadors principals: C. Moreno.

Entitat finançadores: RIA Topic SwafS-19-2018-2019 (H2020 Science with and for Society–Taking stock and re-examining the role of science communication).

Entitats col·laboradores: 9.

Imatges:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies