Logo de la Universitat de ValènciaLogo CSIC Logo del portal

Informació sobre l'I²SysBio

L'I²SysBio és un institut d’investigació de col·laboració conjunta al qual participa la Universitat de València i el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), obert a la participació estratègica d’empreses biotecnològiques. L’institut es localitza a un nou edifici del Parc Científic del Campus de Burjassot-Paterna de la Universitat de València. Els Programes Científics de l'I²SysBio estan enfocats a la investigació de l’estructura, funció, dinàmica, evolució i manipulació de sistemes biològics complexos.

L’objectiu de l'I²SysBio pot definir-se en cinc àrees d’acció:

  • Crear un ambient de treball multi i interdisciplinari on científics de diverses procedències treballen junts d’una forma dinàmica i contínua per solucionar problemes comuns.
  • Desenvolupar una investigació de qualitat i aconseguir l’excel·lència al camp de la biologia integrativa de sistemes.
  • Produir coneixements de gran valor amb potencial de transferència a la industria.
  • Formar investigadors a un camp multidisciplinari amb una àmplia projecció de futur.
  • Impulsar el desenvolupament de la biologia integrativa de sistemes a Espanya.

L'I²SysBio té com a objectiu esdevenir un centre de referència internacional al desenvolupament de la biologia integrativa de sistemes i, especialment, des d’una perspectiva evolutiva. Igualment, l'I²SysBio pretén trobar solucions als problemes que poden sorgir als sectors farmacèutic, biotecnològic, biomèdic i agroindustrial, oberts a un enfocament sistèmic (p. ex. a través de la enginyeria metabòlica i la biologia sintètica.)

L'I²SysBio està recolzat per un Comité Científic format per investigadors reconeguts en l'àrea de la biologia integrativa de sistemes.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies