Logo de la Universitat de ValènciaLogo CSIC Logo del portal

Llista de Vídeos

Curs: Què pot aportar l'evolucionisme a les ciències socials? Sessió 2: Conceptes bàsics de la teoria de l'Evolució. Professor: Juli Peretó

El CSIC i la Universitat de València han inaugurat el nou Institut de Biologia Integrativa de Sistemes (I2SysBio), que està situat en el Parc Científic. El centre, obert a la col·laboració amb les empreses, està destinat a l'estudi dels sistemes biològics complexos, com el d'alguns microorganismes.

L'Institut de Biologia Integrativa de Sistemes (centre mixt del CSIC i la Universitat de València) centra la seua investigació en l'estructura, funció, dinàmica, evolució i manipulació de sistemes biològics complexos, sobretot els sistemes de microorganismes. Estructurat en cinc àrees d'acció –treball interdisciplinàri per a la resolució de problemes comuns, desenvolupament d'investigació d'excel·lència, transferència del coneixement, formació d'investigadors i impuls de la Biologia Integrativa de Sistemes a Espanya–, l'institut naix obert a la participació de les empreses.

El mural es troba en el vestíbul de l'Institut de Biologia Integrativa i de Sistemes (I2SysBio), que forma part del Parc Científic de la Universitat de València. Aquest centre d'investigació depén de la Universitat de València i del CSIC.

José Pío Beltrán conversa amb José Luis García, professor d'investigació del CSIC en el Centro de Investigaciones Biológicas de Madrid (CSIC), i amb Juli Peretó, professor de Bioquímica de la Universitat de València, sobre Biologia de Sistemes.

Vídeo institucional de la Universitat de València en el qual es mostra una visió actual de la institució, els seus serveis, les instal·lacions docents i d'investigació i activitats i espais oberts a la societat.