Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

L'ICCP celebra el seu 50 aniversari amb diferents activitats i amb la presentació del seu nou logo commemoratiu

  • 5 d’abril de 2019
Image de la noticia

L’Institut Universitari d’Investigació en Criminologia i Ciències Penals de la Universitat de València es va crear fa cinquanta anys, i és el segon institut d'Espanya més antic, només per darrere del Instituto de Criminología de la Universidad Complutense de Madrid.

Per celebrar aquest aniversari estem programant un seguit d'activitats acadèmiques, divulgatives, i lúdiques que se celebraran al llarg d'aquest any 2019 i que posarem al vostre coneixement.

Hem creat també un nou logotip que integra en el nostre anagrama els 50 anys de trajectòria que ara celebrem.

L’Institut Universitari d’Investigació en Criminologia i Ciències Penals de la Universitat de València  va naixer amb l’objetiu de fomentar l'investigació i l'especialització teòrica i pràctica en tots els àmbits i dimensions relacionats amb la Criminologia i les Ciències Penals.

Coordinar eficaçment esforços, investigacions i accions interdisciplinàries, amb la finalitat d'aconseguir un millor coneixement de la realitat delincuencial.

Impartir docència, formació especialitzada i perfeccionament de tots els professionals implicats o interessats en aquest àmbit, i propiciar la difusió de les matèries i qüestions relacionades amb el mateix.

Prestar a institucions públiques i privades serveis d'assessorament, emissió de dictàmens, realització d'estudis i projectes en l'ampli camp de la Criminologia i les Ciències penals.

Fomentar i participar en convenis i acords de cooperació tècnica, científica i docent, amb institucions privades i públiques, de caràcter local, autonòmic, nacional o internacional, que estiguin vinculades, directa o indirectament, amb l'àmbit d'acció de l'Institut.

Fomentar els contactes amb grups internacionals que treballen en el mateix àmbit, amb la finalitat de potenciar els intercanvis científics entre tots els grups que investiguen en els camps de la Criminologia i de les Ciències penals.