Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

I Edició dels Premis ‘Ajudar i Protegir’ de la Càtedra Protecpol UV 2019

  • 6 de juny de 2019
Image de la noticia

La Universitat de València a través de la Càtedra Protecpol acaba de convocar la I Edició dels Premis "Ajudar i Protegir" dirigits a valorar la millor tesi doctoral, el millor treball de investigación presentat per professionals de la Policía Local i el millor treball de final de grau o final de màster.


La matèria de l’investigació ha d'estar directament relacionada amb el anàlisi, estudi i/o propostes útils per al desenvolupament de la seguretat pública amb perspectiva policial. Els treballs es poden haver realitzat des de qualsevol área de coneixement i defensat en qualsevol de les universitats de la Comunitat Valenciana o en els diferents módulos de formació del IVASPE durant els cursos 2016/2017 i 2017/18. 

La finalitat d'aquests premis és fomentar la investigació de qualitat en l'ámbit de la seguretat pública per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans a través de la aportación d'idees que ajuden el millor desenvolupament de les funcions de la policia.

Cuantia
1.000 euros per a la categoría A (tesis doctorals); 1.000 euros per a la categoría B (treballs de investigación de professionals de la Policía Local) i 500 euros per a la categoría C (treballs de fi de grau/ màster). Es proporcionará diploma acreditatiu.

Termini de presentació de sol·licituds
El termini de presentació de sol·licituds començará al dia següent de la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV del 6 de juny de 2019) i es tancará als 20 dies naturals. És a dir, el final de termini serà el 26 de juny del present any 2019. Els i les aspirants deberán aportar certificació de la calificació obtinguda emesa pel centre responsable.


Bases

https://www.uv.es/uvcatedres/Protecpol_cas.pdf

Llista d'enllaços: