Logo de la Universitat de València Logo Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local Logo del portal

II Congrés Internacional sobre Drets Humans

  • 25 de juny de 2018
Image de la noticia

Els dies 25 i 26 d'octubre la Fundació Mainel organitza el II Congrés Internacional sobre Drets Humans, "Els drets humans i els objectius de desenvolupament sostenible" que tindrà lloc a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de València.

El congrés, patrocinat per la Generalitat Valenciana, compta amb la col·laboració de l'Institut de Drets Humans de la Universitat de València, el Departament de Filosofia del Dret i Filosofia Política de la Facultat de Dret i el projecte MULTIHURI. Serà inaugurat per D. Miguel Ángel Moratinos, President de la Xarxa Espanyola per al Desenvolupament Sostenible, i la clausura de les sessions anirà a càrrec de la vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Sra Mónica Oltra.

Mainell aborda la segona edició d'un congrés que va tenir lloc per primera vegada al febrer de 2017. L'ampli ressò d'aquella convocatòria, la seva enorme participació i l'àmplia acollida entre els diversos sectors socials i acadèmics participants, ens anima a seguir en l'obstinació, repassant la manera en què els Objectius de Desenvolupament Sostenible fixats per Nacions Unides puguin suposar un pla d'acció per eradicar la pobresa en totes les seves formes i dimensions abans de 2030.

En document adjunt us fem arribar el programa del Congrés, l'enllaç al web de Fundació Mainel poden també consultar: https://congresoddhh.mainel.org/, on poden trobar la informació pel que fa a inscripcions i presentació de ponències.

No dubtem que aquesta iniciativa serà del seu interès, per la qual cosa els agraïm, per endavant, la seva bona acollida, i els preguem la màxima difusió. Quedem a la seva disposició per quant desitgin en els telèfons i correus que ressenyem, oa l'adreça de les jornades:
congresoddhh@mainel.org

Llista d'enllaços: