Logo de la Universitat de València Logo Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local Logo del portal

Javier Esparcia forma part del comitè d'experts que contribuirà en el disseny de la ‘Estrategia frente al Desafío Demográfico de Andalucía’

  • 12 de juny de 2023
Image de la noticia

El Centro de Estudios Andaluces (CENTRA) va celebrar la setmana passada la seva primera reunió amb un comitè d'experts, del qual forma part el catedràtic de geografia i membre de l’IIDL Javier Esparcia, que treballarà en el disseny de la ‘Estrategia frente al Desafío Demográfico de Andalucía’.

El comitè d'experts està integrat per una dotzena d'especialistes en Sociologia, Demografia, Geografia Humana, Economia Circular, Política Agrària i Desenvolupament Rural, tant del món acadèmic com de l'empresa, la societat civil i el municipalisme. L'objectiu d'aquest full de ruta basat en l'anàlisi de la situació de partida i l'elaboració de propostes és aconseguir un repartiment més equilibrat de la població en el territori, comptant amb ajuntaments i diputacions.

Foto: Javier Esparcia (tercer començant per la dreta) al costat de la resta d'integrants del Comitè d'experts i el Conseller de Justícia, Administració Local i Funció Pública, José Antonio Nieto (novè començant per la dreta). Font: Junta d'Andalusia.