Logo de la Universitat de València Logo Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local Logo del portal

L’IIDL signa un conveni que consolida la segona edició del Diploma d'Especialització en Cultura i Civilització de l'Espanya Actual, Turisme i Hospitalitat, oferit per la UV

  • 11 de maig de 2023
Image de la noticia

La Universitat de València (UV), a través de l’IIDL, ha signat un conveni amb la International Hotel Management Gastronomy School. S.L. (IHMGS) per a desenvolupar la segona edició del Diploma d'Especialització en Cultura i Civilització de l'Espanya Actual, Turisme i Hospitalitat, dirigit pel professor Adrián Ferrandis i el catedràtic Joan del Alcázar, membres del grup de l’IIDL especialitzat en la investigació en Sostenibilitat Local (LOCSUS).

El Diploma, dirigit a estudiants internacionals, s'alinea amb els àmbits d'interés del LOCSUS i ofereix una formació especialitzada dirigida a fomentar la innovació en l'àmbit de l'activitat turística, respectant la necessitat de promoure una economia més social i un desenvolupament sostenible de base local, a més de millorar la qualitat de vida del conjunt de la ciutadania.

El títol propi, amb una duració de 36 ECTS, es divideix en els mòduls “Cultura i Civilització de l'Espanya Actual” i “Desenvolupament Local i Turisme”. En el primer mòdul s'imparteixen matèries sobre cultura espanyola, història occidental i fonaments de l'Espanya actual. En el segon, s'introdueix als alumnes en el concepte de desenvolupament local, economia social, turisme sostenible i emprenedoria en l'activitat turística. Entre el professorat podem trobar José Martínez i Raúl Abeledo i els membres de LOCSUS Adrián Ferrandis, Mar Riera, Joan del Alcázar, José Vicente Sánchez, Itziar Vañó i Indira Betancourt.

L'escola internacional amb la qual s'organitza el Diploma està especialitzada en la formació en l'àmbit de l'hostaleria i el turisme a alumnat estranger en l'estat espanyol. Els alumnes han de posseir estudis universitaris oficials al seu país d'origen avalats per la IHMGS. A més, han d'acreditar un nivell mínim de coneixement de la llengua espanyola.

Imatges: