Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

Se celebra I Jornada Pa amb Massa mare: Tradició i Futur

  • May 4th, 2022
Image de la noticia

Ahir, la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València va acollir la “I Jornada de Pa amb Massa mare: Tradició i Futur”. Un esdeveniment al qual van assistir professionals del Gremi de Forners i Pastissers de València, PROAVA, el CSIC, la Universitat de València, Fundació Lluís Alcanyís i els estudiants del Grau de Ciències Gastronòmiques UV.

Ahir, la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València va acollir la “I Jornada de Pa amb Massa mare: Tradició i Futur”. Un esdeveniment al qual van assistir professionals del Gremi de Forners i Pastissers de València, PROAVA, el CSIC, la Universitat de València i els estudiants del Grau de Ciències Gastronòmiques UV.


La Jornada es va inaugurar en la sala d'actes de la mateixa facultat, on es va realitzar una breu introducció al procés d'elaboració de la Massa mare, així com també es va aprofundir en les diferents masses mare i la seua història. La presentació va ser a càrrec de Juanjo Rausell, President Gremi Forners de València, Francisca Randez Gil, Científica del CSIC en el IATA, Rosana Seguí, Directora General de Comerç i Hortensia Rico, Degana de la Facultat de Farmàcia.


Seguidament, els assistents van poder degustar els diferents pans acompanyats d'olis i cerveses artesanes de la Comunitat Valenciana.

Images: