Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

Amparo Gil i Borja Mayol participen en el Congrés OPTOM2024

  • April 17th, 2024
Image de la noticia

El passat cap de setmana, representants de la Clínica d'Optometria de Les Clíniques UV, gestionades per la Fundació Lluís Alcanyís, van destacar en el congrés internacional OPTOM2024 celebrat a Madrid, on van presentar estudis innovadors en el camp de l'optometria.

Durant el congrés, els òptics-optometristes Amparo Gil i Borja Mayol, de la Clínica d'Optometria, van participar activament en la divulgació de coneixements i resultats d'investigació. Amparo Gil va presentar un pòster en el qual s'exposaven els resultats d'un estudi realitzat en col·laboració amb la Universitat d'Alacant. Aquest estudi es va centrar en analitzar la resposta pupil·lar de pacients amb esclerosi múltiple, tant amb neuritis òptica com sense ella, en comparació amb subjectes sans. La investigació va llançar llum sobre aspectes fonamentals per a comprendre millor esta malaltia i el seu impacte en la funció visual.

El congrés OPTOM2024 va congregar a destacats professionals del sector de l'optometria i l'oftalmologia, oferint un espai propici per a l'intercanvi d'idees, l'aprenentatge i l'actualització en les últimes tendències i avanços científics. Amb la presència d'experts convidats de primer nivell, es van abordar temes de màxima rellevància per a la pràctica professional, des de noves tecnologies fins a estratègies d'atenció primària en salut visual.

La participació d'Amparo Gil i Borja Mayol en el congrés OPTOM2024 és un clar exemple del compromís de la Clínica d'Optometria de Les Clíniques UV amb l'excel·lència acadèmica i la investigació en l'àmbit de l'optometria. Aquestos esdeveniments internacionals no sols permeten compartir coneixements i experiències, sinó també contribuir a l'avanç i la millora contínua en l'atenció visual.

Més informació sobre l'esdeveniment: ací.

Images: