Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

S'imparteix una nova edició del Diploma in Microendodonzia

  • May 24th, 2022
Image de la noticia

Del 24 al 28 de maig va tindre lloc la primera part d'una nova d'edició del Diploma in Microendodonzia que s'imparteix en llengua italiana per a professionals amb experiència prèvia en Endodòncia . Aquest curs està organitzat pel Prof. Forner, Catedràtic del Departament d'Estomatologia i pel Dr. Ambu, Professor Associat de la Universitat de Siena (Itàlia), el qual dedica la seua activitat clínica, fonamentalment, a la microcirurgia endodóntica.

Durant aquesta primera setmana es van tractar temes de candent actualitat com les novetats en el diagnòstic per la imatge, l'Endodòncia guiada i les tècniques regeneratives. També van col·laborar en la docència el Dr. Ufanós (Professor Associat de la Universitat de València), que va fer una actualització sobre materials bioactivos d'ús endodóntico, i la Dra. Almenar que va conduir un taller sobre la tècnica CMLI d'obturació de conductes. Totes les activitats docents es van desenvolupar en el Centre Avançat d'Entrenament Microscòpic en Endodòncia (ENDOLAB), on cada cursetista va disposar del seu propi microscopi per a realitzar les pràctiques, així com d'un aparell de radiologia digital i l'equipament i instrumental necessaris.

Durant la recepció dels assistents es va fer una visita a l'exposició museística sobre història de l'Odontologia de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València.