Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

Berklee College of Music i la Fundació Lluís Alcanyís proposen línies de col·laboració

  • June 15th, 2022
Image de la noticia

La Fundació Lluís Alcanyís de la Universitat de València i el Berklee College of Music (B.C.M.) van mantindre una trobada el passat dia 15 de juny per a establir línies de col·laboració institucional en benefici de totes dues institucions.

La Berklee College of Music és una universitat amb més de 70 anys d'experiència en música i tecnologia creativa situada a Boston (els EUA). Va començar un innovador projecte internacional a València fa 10 anys, el campus dels quals es troba a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

La Berklee College of Music ofereix educació de grau i quatre mestratges en interpretació musical, tecnologia, negocis i bandes sonores de pel·lícules, amb estudiants de més de 100 països diferents de tots els continents.


Entre les actuacions que s'han comentat en aquesta primera trobada estan la possibilitat que la FLA-UV oferisca una varietat serveis de salut al personal del campus universitari de Berklee, així com estudiar la col·laboració institucional per a enriquir l'experiència acadèmica de l'alumnat de la UV i de la Berklee College of Music.