Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

Descobrix els defectes de visió més comuns

  • March 6th, 2024
Image de la noticia

La Clínica d'Optometria de la Universitat de València, gestionada per la Fundació Lluís Alcanyís, oferix una àmplia gamma de servicis per a detectar i abordar els defectes de visió més freqüents entre la població.

Entre aquestos, destaquen la miopia i la hipermetropia, dos condicions visuals que afecten significativament la qualitat de vida dels qui les patixen. La miopia, caracteritzada per una visió borrosa a llarga distància, i la hipermetropia, que dificulta la visió pròxima, són afeccions comunes que poden corregir-se amb ulleres o lents de contacte. Estes condicions, juntament amb l'astigmatisme, la vista cansada i els problemes d'enfocament i moviment, són abordades pels professionals de l'optometria en la clínica.

L'equip d'òptics optometristes de la clínica està capacitat per a detectar, previndre i tractar una àmplia varietat de problemes visuals. Des de l'adaptació de lents de contacte fins a la correcció d'astigmatisme, la seua labor és fonamental per a garantir una salut visual òptima per als pacients.

Si experimentes dificultats en la teua visió o desitges realitzar-te una revisió mèdica ocular completa, no dubtes a visitar la Clínica d'Optometria de la Universitat de València. Els nostres professionals estan compromesos a proporcionar-te la millor atenció i solucions personalitzades per a les teues necessitats visuals.