Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

Divendres Endodòntics

  • February 20th, 2024
Image de la noticia

Els Divendres Endodòntics són unes jornades d'Endodòncia en les quals es presenten i debaten casos clínics i ponències d'investigació. També es té l'oportunitat de comptar amb ponents rellevants en este àmbit que fan actualitzacions de diferents temes.

Estes jornades són gratuïtes, de lliure accés i, també, de lliure participació en la presentació de casos i treballs de recerca; estan organitzades pel Màster de Formació Permanent en Endodòncia, que dirigixen el Prof. Forner i la Dra. Almenar i que gestiona la Fundació Lluís Alcanyís. Se celebren tres vegades a l'any.

En l'última edició, desenvolupada a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València, van intervindre com a ponents convidats els Drs. Terzo Fondi i Francesco de Simone, membres de la Accademia Italiana di Endodonzia, que van parlar sobre tècniques diagnòstiques i terapèutiques en Endodòncia. A més, van presentar la Fondazione Castagnola-Perrini que custodia un enorme llegat bibliogràfic i de material histològic relacionat amb l'Endodòncia i amb l'Odontologia en general i que ara està en procés de digitalització per a la seua divulgació.

Images: