Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

Jornada del Dia Internacional de les Malaties Rares 2024

  • February 26th, 2024
Image de la noticia

Aquest matí, la Clínica de Psicologia de la Fundació Lluís Alcanyís UV ha participat activament en la Jornada del Dia Internacional de les Malalties Rares 2024.

Organitzada per la Conselleria de Sanitat i la Fundació Fisabio, l'esdeveniment ha proporcionat una plataforma per a discutir i abordar les qüestions relacionades amb aquestes malalties. La jornada constava de dos taules de debat: una sobre investigació, innovació i vigilància i una altra centrada en pacients, clínica, diagnòstic i tractaments. A més, s'ha realitzat l'exposició de quatre presentacions orals curtes de joves investigadors.

En concret, la nostra Clínica de Psicologia participava en la Taula Redona "Pacients/Clínica/Diagnòstic/Tractament", on la Dra. Sara Calzado ha oferit una ponència titulada Tu, la teua EERR i la teua família: intervencions des de la psicologia. Aquesta participació ha ressaltat el compromís de la Fundació Lluís Alcanyís amb la salut mental i el suport als pacients i les seues famílies enfront de les malalties rares.

La Clínica de Psicologia de la Fundació Lluís Alcanyís UV reafirma el seu compromís en contribuir activament a millorar la situació emocional i psicològica de les persones afectades per malalties rares, oferint suport i acompanyament a elles i les seues famílies en aquest recorregut tan complexe. Amb la participació en aquesta jornada, reitera el seu compromís amb la sensibilització i la promoció de la salut mental en aquest àmbit.

Per a més informació sobre este tipus de jornades i altres activitats on participe la Fundació Lluís Alcanyís UV, us convidem a seguir-nos en les nostres xarxes socials i a visitar el nostre lloc web.