Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

La Clínica de Psicologia UV rep a alumnes d'IES Campanar

  • January 18th, 2023
Image de la noticia

El divendres passat, la Clínica de Psicologia UV va rebre en les seues instal·lacions a 15 alumnes de l'institut IES Campanar.

Els alumnes que actualment estan cursant batxillerat de ciències i humanitats i ciències socials, compten amb una assignatura optativa de Psicologia en el seu programa formatiu.
D'aquesta manera, la visita va permetre que les alumnes i alumnes veren en directe el que és el treball psicològic, les eines que empren i la metodologia que s'aplica en la Clínica de Psicologia UV. Així mateix, en preguntar-los pel que més els havia interessat o impressionat van destacar sobretot tres coses:

  • Quant a instal·lacions, la sala de jocs infantil amb l'espill de visió oculta i la possibilitat del visionat de les sessions, tant en aqueixa sala com en la dels ordinadors per a estudiants.
  • La conversa que es va tindre en una de les sales en la qual es van posar de manifest temes d'especial rellevància perquè pogueren connectar-ho amb les seues pròpies preocupacions. Així com la importància d'incrementar el treball en salut mental, que, si bé ja tenien assumit, es va assentar com una necessitat.
  • La disposició de la clínica, amb les imatges i el seu significat, en el que els va semblar un camí i el seu objectiu.
Images: