Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

Participació d'Estudiants del Màster en Endodòncia en Certificat Universitari sobre Odontologia Restauradora Complexa

  • March 4th, 2024
Image de la noticia

Les estudiants del Màster en Endodòncia, dins de les seues activitats formatives previstes, van participar en el Certificat Universitari sobre Odontologia Restauradora Complexa de la Universitat de València (UV), gestionat per la Fundació Lluís Alcanyís.

La primera sessió, de dos dies de duració, es va centrar en aspectes clínics diagnòstics (a càrrec de la Profa. Llena i del Prof. Forner, de la UV) i en l'actualització sobre tècniques adhesives, amb la Prof. Ceballos, Catedràtica de la Universidad Rey Juan Carlos (Alcorcón, Madrid). Així mateix, es va realitzar un taller de modelatge, encerat diagnòstic i preparació de restauracions provisionals, que va dirigir el Sr. Olmos.

Cerques oportunitats per a expandir les teues habilitats en odontologia restauradora complexa? Et convidem cordialment a explorar els programes d'estudis oferits per les ClíniquesUV de la Fundació Lluís Alcanyís. Amb una àmplia gamma de certificats universitaris i estudis especialitzats, la nostra institució es compromet a brindar-te una educació de qualitat que et permeta destacar-te en el camp odontològic. Aprofita aquesta ocasió per a fer un pas avant en el teu desenvolupament professional!
 

Images: