Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

Participació valenciana en el congrés anual de la Accademia Italiana di Endodonzia (AIE)

  • February 27th, 2024
Image de la noticia

El passat Congrés Internacional d'Endodòncia, organitzat per la Accademia Italiana di Endodonzia (AIE), va comptar amb una important participació per part del Màster en Endodòncia.

Del 22 al 24 de febrer es va realitzar este congrés a la ciutat de Bolonya (Itàlia), amb ponències convidades, tallers i menjars amb experts/as. També va haver-hi una gran presència d'empreses del sector en la seua exposició comercial.

A més del Prof. Forner, Director del Màster en Endodòncia de la Universitat de València -UV- (gestionat per la Fundació Lluís Alcanyís) i Membre Honorari de la AIE, van assistir, com a ponents, el Dr. Lozano, que va presentar casos clínics resolts amb nous materials bioactivos, i la Dra. Folguera, que va mostrar els últims desenvolupaments implementats en el Grau d'Odontologia i en el Màster en Endodòncia de la UV sobre la utilització de realitat augmentada i de simuladors hápticos en la docència. També van acudir a esta important cita de l'Endodòncia italiana, professors i egressats del màster.

Images: