Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Estudis Internacionals i Europeus Logo del portal

Segon Seminari especialitzat del Màster U. en Estudis Internacionals i Euopeus sobre el control d'armes a la UE divendres 16 de febrer de 2024.

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 15 de febrer de 2024

El divendres 16 de desembre de 2024 tindrà lloc el segon seminari especialitzat del Màster en Estudis Internacionals i Europeus sota el títol "The EU and arms control". Començara a les 16:00 h al Saló de Graus de la Facultat de Dret. 

En esta ocasió, comptarem amb la participació de la Dr.ª Federica dall'Arche, del Vienna Center for Disarmament and Non‑Proliferation (Viena) i del Dr. Manuel Herrera Almela, de l'Istituto Affari Internazionali (Roma). Junt amb la Prof.ª Dr.ª Clara Portela, del Departament de Dret Constitucional, Ciència Política i de l'Administració de la Facultat de Dret, durant el primer panell, els tres ponents abordaran la política de control i no proliferació d'armes en el context de la Unió Europea. El Prof. Dr. José Manuel Sánchez Patrón, del Departament de Dret Internacional "Adolfo Miaja de la Muela" de la Facultat de Dret, actuarà com a moderador. 

La sessió conclourà amb un segon panell, moderat per la Prof.ª Dr.ª Clara Portela, en el que la Dr.ª Federica dall'Arche i el Dr. Manuel Herrera Almela donaran compte de les activitats del consorci en el qual s'integren les seues respectives institucions i explicaran als estudiants del Màster les possibilitats i perspectives d'implicació que brinden estes institucions.

Accés al link del Programa del Seminari

Cartell de la jornada