University of Valencia logo Logo del portal

  • Universitat de València

L'ètica i la filosofia política són les dimensions filosòfiques que més interessen a la societat perquè permeten dissenyar nous models de democràcia i ciutadania, però també perquè ajuden a prendre decisions en diferents ètiques aplicades, com és el cas de l'ètica empresarial, l'ètica de la ciència o la bioètica. Les investigacions en tots aquests àmbits tenen una clara repercussió social, inclosa la política i l'economia, i tenen una especial rellevància per a l'educació. Es tracta d'un doctorat que vol desenvolupar capacitats i competències en ètiques aplicades i en teories de la democràcia. Programa de doctorat interuniversitari amb la Universitat de València.

Programa de doctorat amb menció cap a l'excel·lència (Resolució de 6 d'octubre de 2011 - BOE de 20 d'octubre de 2011) El programa de doctorat en Ètica i Democràcia és un programa interuniversitari en el qual participa la Universitat Jaume I.

 

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy