UVcultureLa Nau GranUniversity of Valencia Logo del portal

Conferència: Pinzellades sobre turisme cultural en la Comunitat Valenciana

  • November 3rd, 2022
Logo Turisme Comunitat Valenciana

La segona conferència d'aquest curs acadèmic té com a títol ‘Pinzellades sobre turisme cultural en la Comunitat Valenciana’ i serà impartida per María Ruiz Arévalo, cap de la Unitat de Turisme Cultural de la Generalitat.
Se celebrarà el dilluns 14 de novembre a les 18.00 hores en la Sala d'actes Manuel Sanchis Guarner de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.
La conferència introduirà el concepte de turisme cultural en general i, en una segona part, se centrarà específicament en les grans rutes turísticoculturals de la Comunitat Valenciana: la Ruta del Greal, de la seda, els castells del Vinalopó, la ruta dels Borgia, etc.
A la conferència podrà accedir l'alumnat d'Itineraris que es va matricular en ella al juliol i que haurà d'assistir i signar en les llistes per a aconseguir els dos crèdits que completaran el seu expedient.
L'accés serà lliure per a la resta de persones interessades en la conferència fins a completar l'aforament.
María Ruiz Arévalo és llicenciada en Dret i màster en Comerç Internacional per la Universitat de València. Després d'uns anys dedicada al comerç internacional (Cambra de Comerç, IMPIVA), va començar la seva carrera en turisme l'any 1992 en el que era l'Agència Valenciana del Turisme i ara és Turisme Comunitat Valenciana. A més, també ha treballat durant dos anys amb temes de serveis socials en la Conselleria de Benestar i un curt temps en les Corts Valencianes. Dins de Turisme de la Comunitat Valenciana ha ocupat diferents llocs i des de fa molts anys és Cap de la Unitat de Turisme Cultural. A més, durant un temps, va ser assessora en temes de turisme del Ministeri de Turisme i de la Conselleria de Turisme.
Aquesta conferència ha estat organitzada amb la col·laboració de l'Aula de Gastronomia de la UV i Turisme Comunitat Valenciana.