Estudi a nivell molecular de la resposta a estrés dels llevats vínics durant el seu ús industrial i de la seua rellevància en a l'eficiència fermentativa. El grup principalment es dedica a la caracterització de la resposta a estrés oxidatiu i de la seua relació amb la longevitat dels llevats.
- Estudi de l'impacte de la regulació del metabolisme en la longevitat de les llevat S cerevisiae durant el procés de fermentació vínica.
- Identificació dels mecanismes moleculars implicats en la resposta a mal oxidatiu durant l'ús industrial de llevats vínics.
- Identificació de compostos químics artificials i nutracèutics capaços d'atenuar el mal oxidatiu i de retardar l'envelliment.
Estudi a nivell molecular de la resposta a estrés dels llevats vínics durant el seu ús industrial i de la seua rellevància en a l'eficiència fermentativa. El grup principalment es dedica a la caracterització de la resposta a estrés oxidatiu i de la seua relació amb la longevitat dels llevats.
Campus Burjassot/Paterna
Parc CientíficC/ Catedrático José Beltrán, 2
46980 Paterna (València)