Accedir a la pàgina principal de la Universitat
oficina de projectes europeus de recerca
 

7PM - Ajudes

archivado

Ajudes de la Universitat de València

El Vicerectorat d'Investigació i Política Científica de la Universitat de València publica anualment una convocatòria d'ajudes per a l'elaboració de projectes europeus. Aquesta convocatòria està oberta tot l'any, fins on arriben les disponibilitats pressupostàries.

Convocatòria d'ajudes per a l'elaboració de projectes europeus (2013)

Ajudes del Ministeri d'Economia i Competitividad

El Ministeri d'Economia i Competitivitat, dins la convocatòria per a l'any 2012 d'ajudes corresponents al Subprograma de Projectes d'Investigació Fonamental Orientada als Recursos i Tecnologies Agràries en coordinació amb les comunitats autònomes i d'Accions Complementàries (resolució del 06/02/2012, BOE nº 52 del 01/03/2012) estableix les ajudes per a la preparació de propostes de projectes europeus en el subprograma següent:

Subprograma de projectes d'investigació fonamental orientada als recursos i tecnologies agràries en coordinació amb les Comunitats Autònomes i d'accions complementàries (títol II de la convocatòria)

Accions complementàries de tipus A: actuacions per a fomentar la participació espanyola en programes internacionals, amb especial referència al Programa Marc de la UE. L'objectiu és fomentar la col·laboració i cooperació dels grups de recerca espanyols amb grups d'altres països, així com concórrer als fons dels programes internacionals, tot finançant actuacions relacionades amb la cerca de socis d'altres països i amb la preparació de propostes de sol·licituds del Setè Programa Marc.

Termini de presentació de sol·licituds: del 2 de març de 2012 al 31 d'octubre de 2012.

Text complet de la convocatòria:
http://boe.es/boe/dias/2012/03/01/pdfs/BOE-A-2012-2941.pdf

Més informació i presentació de sol·licituds en aquest enllaç de l'Institut Nacional d'Investigació i Tecnologia Agrària i Alimentària.

A la data d'actualització d'aquesta pàgina (1 de març de 2012) encara no s’ha publicat la convocatòria corresponent a l’any 2012 de les ajudes per a la realització d’accions complementàries dels projectes d’investigació fonamental no orientada, on els darrers anys es publicaven les ajudes per a la preparació de propostes de projectes europeus.

 


[<] Inici

 

EUC-2006-0321-I

Més informació: operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621