oficina de projectes europeus de recerca

 

7PM - Experts avaluadors

archivado

La Comissió Europea és l'organisme encarregat de dur a terme l'avaluació de les propostes de projectes del 7PM, amb l'ajuda d'experts avaluadors independents.

Enllaç a la pàgina d'experts avaluadors de la Comissió Europea (Portal del Participant)

Els experts avaluadors són seleccionats per la Comissió Europea d'entre les candidatures individuals rebudes, i de les llistes facilitades pels organismes de recerca, a partir de les convocatòries obertes per la Comissió. El termini de presentació de candidatures estarà obert fins al 31 de juliol de 2013.

Convocatòria experts (individual) en castellà (pdf) en anglès (pdf)
Convocatòria experts (organismes) en castellà (pdf) en anglès (pdf)


Participar-hi com a expert avaluador és una activitat remunerada que es realitza sovint a distància, i que consisteix normalment en sessions curtes amb una durada màxima de deu dies a l'any. Pot ser una experiència valuosa ja que  dóna l'oportunitat de conèixer "des de dins" el procés d'avaluació i, per tant, saber quines característiques tenen les propostes més puntuades i quins aspectes es penalitzen.

La Comissió publicarà periòdicament la llista dels experts assessors per a cada programa específic. En aquest enllaç es poden consultar els experts avaluadors que han participat en el 7PM els anys de 2007 a 2010.


[<] Inici

 

EUC-2006-0321-I

Més informació: operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621