University of Valencia logo Logo SATTUi Logo del portal

Contactar

”El feminisme no és exclusiu per a les dones, sinó que ha de permetre que tothom puga viure més plenament”. Jane Fonda

 

Es considera que els moviments feministes tenen el seu origen en la Declaració dels Drets Universals d’igualtat i de llibertat promoguts per la Revolució Francesa i la Il·lustració, on les dones prengueren consciència de la seua situació i començaren a reivindicar la igualtat en tots els terrenys, tant en drets com en oportunitats.

Les dones són les protagonistes de la transformació de la societat per aconseguir apoderar-se i decidir com volen viure. Per això, han de tenir la capacitat de rebel·lar-se i passar del conformisme amb la situació injusta que viuen en molts llocs del planeta a l’acció, creient en les seues capacitats i possibilitats.

Per aquesta raó, el feminisme també treballa per reforçar l’amor propi i l’autoconfiança. Les dones reclamen un dret de decidir que és alhora global i compacte, i aquesta lliçó impulsa un model de societat respectuós amb la diversitat, que ens resulta absolutament imprescindible a totes i tots.

No obstant, encara queda molt per a aconseguir la igualtat real en el món laboral i tot el que això comporta: l’eradicació de l’escletxa salarial, del sostre de vidre, de la precarització del treball femení, de l’assetjament laboral… També garantir més accés als càrrecs de responsabilitat i la possibilitat de compaginar la carrera professional amb la maternitat.

 

Per tot això, si consideres que has sofert algun tipus de vulneració en el teu lloc de treball per qüestió de gènere, posa’t en contacte amb nosaltres, ens encantarà poder-te ajudar!!

 

Ens podeu trobar als Locals Sindicals, despatx n. 5, al costat de la Facultat de Psicologia.

Av. de Blasco Ibáñez, n. 21.

CAMPUS DE BLASCO IBÁÑEZ

46010 - València

sattui@uv.es – 9638 64959