Seu Electrònica/Seu ElectrònicaUniversitat de València Logo del portal

El catàleg de serveis agrupa tots els serveis electrònics i tràmits disponibles a la Seu. Aquests serveis són de diversa índole: sol·licituds, consultes, accés a aplicacions públiques o de la intranet, descàrrega d'utilitats, etc.

Donat el nombre elevat de serveis electrònics disponibles, pots localitzar un servei ràpidament fent ús de les següents facilitats:

  • Cercador: introdueix una o diverses paraules i localitza aquells serveis que estan relacionats amb aquest patró. Sobre la llista de resultats de la recerca selecciona el servei del teu interés per accedir a la informació bàsica o bé accedeix directament al servei.
  • Classificador: en l'ítem Serveis o tràmits pots trobar els serveis electrònics classificats per diversos aspectes relatius als mateixos: perfil d'usuari. Si selecciones una de les classificacions, es despleguen les seues possibles opcions. Cada opció conté un conjunt de serveis relacionats amb aquesta. Seleccionar el servei d'interés pots accedir a la seua informació bàsica o bé directament a aquest. Si la llista de serveis és gran, disposes igualment d'un cercador per paraules o la possibilitat de filtrar els serveis per una determinada unitat de gestió de la Universitat.

Pots accedir al catàleg de tràmits de la Universitat prement en el següent enllaç:

Catàleg de tràmits de la Universitat de València