UVemprénUniversitat de València Logo del portal

     

 

 

CONVOCATÒRIA 2024

pdfBases de la convocatòria

 

urlData publicació TAULER D'ANUNCIS DE LA UV: 26/01/2024

urlData publicació TAULER D'ANUNCIS DE LA UV AMPLIACIÓ DEL TERMINI 19/02/2024

Resolució definitiva de centres beneficiàris: 11/04//2024

 

REQUISITS

Poden sol·licitar aquestes ajudes les persones que ocupen el deganat o la direcció de les facultats, l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria i l’Escola de Doctorat de la Universitat de València.

AJUDES

La vicerectora d’Innovació i Transferència de la Universitat de València convoca la II edició del programa UVemprén StartUP Impulsa dirigit a les facultats i escoles de la Universitat de València per a finançar ajudes de fins a 3.000€ per a la consolidació de la xarxa de preincubadores d’emprenedoria universitària de la Universitat de València, que permete als centres impulsar programes formatius propis per a capacitar l’estudiantat, de qualsevol àrea de coneixement de la Universitat de València, en la generació i validació de projectes d’emprenedoria.

Aquestes ajudes tenen dos modalitats: la de creació o la de consolidació de preincubadora, recollides a la base tercera de la convocatòria.

La Universitat de València aporta, per al finançament d’aquestes ajudes, fins a un màxim de 57.000 € amb càrrec a l’orgànica 4130059212 i específica 20230005 del pressupost de la Universitat de València de l’exercici 2024.

D’altra banda, mitjançant aquestes ajudes es poden cofinançar les despeses corrents i l’equipament necessaris per a cobrir els costos de creació o, si convé, consolidació de les preincubadores existents, així com aquells derivats del desenvolupament de les seues activitats.

SOL·LICITUDS

El termini de presentació  de sol·licituds s’inicia l’endemà de la publicació en el tauler oficial d’anuncis de la Universitat de València (https://webges.uv.es/uvtaeweb/) i finalitza el 29 de març de 2024. Se’n farà difusió en la web d’UVemprén  (https://www.uv.es/uv-empren/ca/programes-uvempren/uvempren-startup/impulsa/convocatoria/2022.html)

 Termini de presentació: fins 29 de març de 2024.

INSCRIPCIÓ

PROCEDIMENT. Has de seguir els tres passos:

1 Omplir els formularis annexos segons la categoria

2 Sol·licitar la participació per ENTREU amb una instància general dirigida a la Unitat d’Emprenedoria (UVemprén), mitjançant el tràmit “StartUP Impulsa” en gestions específiques de la unitat.

instancia general - Impulsa

i adjuntar: