UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial celebra una Jornada a Gandia sobre Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • 25 de maig de 2021
Jornada Aula Empresocial a Gandia el 21 de maig

El passat 21 de maig, l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València i la Diputació de València va realitzar en la localitat valenciana de Gandia la segona jornada del seu cicle sobre Objectius de Desenvolupament Sostenible.

L'Aula Empresocial, dins del seu tercer cicle d'activitats, té previst realitzar cinc jornades sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb un eix temàtic cadascun. La Jornada que es va celebrar a Gandia va ser la segona d'aquestes cinc, sent el seu eix temàtic les persones.

L'esdeveniment va ser inaugurat per la catedràtica de Dret Tributari i Financer de la Universitat de València, i directora de l'Aula Empresocial, Mª Pilar Alguacil, que seguidament va presentar les activitats previstes per l'Aula per a enguany.

A continuació, Pilar Alguacil va impartir una conferència sobre els ODS i l'Agenda 2030-Eix Persones. Després, Antonia Sajardo Moreno, professora titular d'Economia Aplicada de la UV, va exposar una ponència sobre «El desafiament Pimes en l'Agenda 2030: Cap a un lideratge transformador». Per a acabar la taula de conferències, Vicente Carlos Domingo González, director del Centre Mundial de València per a l'alimentació urbana sostenible, va presentar la ponència sobre «Alimentació Sostenible». Posteriorment, es va passar a la taula de bones pràctiques, que en aquesta ocasió va comptar amb la participació de Les Carolines, Integras Tú i Adomar.

Les pròximes Jornades d’ODS seran el pròxim 27 de maig a Vilamarxant, el 10 de juny a Sagunt i el 23 de setembre a València.

Documentació:

  1. Escola Les Carolines
  2. Objetivos ADOMAR
  3. Integras Tu
  4. 2ª Jornada Comarcal
  5. ODS Eje Personas