UVcooperaciónUniversidad de ValenciaFundación General Logo del portal

El 7 de març se celebrarà en la Facultat de Magisteri de la mà del Vicerector d'Internacionalització i Cooperació Carlos Padilla, de la Degana de la Facultat de Magisteri Ana Botella Nicolás i de la Delegada de Rectora per a Cooperació de la Universitat de València  Carmen Lloret Catala en el marc de la II Setmana d'Activitats Complementàries la VIII jornada de Cooperació Universitària al Desevnvolupament “Educació per a la ciutadania mundial: raons per a la Transformacción”

Mª Jesús Martinez Usarralde va impartir una conferència sobre les paraules que sanen, i va presentar la guia TransformAacción.

L'objectiu d'aquesta guia és formar i sensibilitzar al/la voluntari/a de la Universitat de València que realitze una acció de voluntariat en cooperació i analitzar i potenciar les competències que ajuden a crear ciutadans globals que siguen capaços d'incidir en les decisions polítiques, socials, econòmiques i culturals per a créixer, denunciar i suprimir les injustícies existents.

Així mateix, es va realitzar un presentació dels Objectius de desenvolupament sostenible amb l'objectiu de realitzar dos tallers pràctics vinculats amb els ODS. Seran impartits per Cruz Roja.

Galería de imágenes: