Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Mobilitat

Requisits lingüístics

Informació actualitzada per al curs 2019-2020

Si estàs interessat/da en realitzar una estada de mobilitat del Programa Internacional, has d´assegurar-te que disposes del nivell d´idioma exigit.

En el “Portal Serveis Estudiant” es pot consultar l´oferta de destinacions provisionals i les exigències lingüístiques de cada universitat (títols admesos i nivell requerit). Haureu de seleccionar “Programes de mobilitat amb altres universitats” i “Consulta de Programes de mobilitat”.

  • Totes les universitats d'EEUU, Canadà (anglòfon), Austràlia, Japó, Xina i Corea del Sud exigeixen determinats coneixements d'anglés, acreditables amb els certificats TOEFL i IELTS. En Xina i Japó, es poden acreditar també, en el seu cas, coneixements de xinés i japonés.
  • En les universitats russes, s’exigeix un nivell B2 d’anglés d’acord d'acord amb l'Annex de la Comissió Assessora de Llengües L2 de la Universitat de València.
  • En el cas de la Universitat de Montréal (Canadà), s'exigeix acreditar un nivell B2 de francés, d'acord amb l'Annex de la Comissió Assessora de Llengües L2 de la Universitat de València.

Els coneixements lingüístics s'hauran d'acreditar abans de la finalització del termini de presentació de sol·licituds (30 de novembre de 2018).

No obstant això, en el cas que aquestos s'acrediten a través dels títols TOEFL i IETLS, es permetrà la seua  presentació  fins el dia 28 de desembre de 2018 improrrogable. En aquest supòsit, els i les estudiants que en el moment de presentar la sol·licitud no tinguen encara el certificat TOEFL o IELTS, hauran de presentar en la sol·licitud el justificant d’inscripció a les proves que indique que l'estudiant s'examina dins del període de presentació de sol·licituds (fins el 30 de novembre), sempre que presente la nota abans del 28 de desembre.

IMPORTANT: El certificat amb la nota s'ha d'enviar escanejat per correu electrònic a l'adreça: programa.internacional@uv.es. Els certificats que no arribin dins el termini (últim dia 28 de desembre del 2018) no es tindran en compte.

Es pot obtenir més informació sobre el TOEFL, els diferents centres on es pot realitzar l'examen i les dates de la convocatòria en www.toefl.org ( es poden veure les dates de les properes convocatòries organitzades a Espanya).

Es pot obtenir més informació sobre el IELTS i els llocs i dates de realització de l'examen al següent enllaç.

 

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies